“16-aastane” näitleja reklaamib telesarjas Saaremaa Vodkat?

Elu24 portaal kirjutab telesarja “Elu keset linna” uue hooaja esitlusest, jagades ka ohtralt fotosid nii uutest kui vanadest näitlejatest. Ühte fotode vaatajat köitis tähelepanu juurdelisatud foto, kus kolm noormeest…teevad mida? Mängivad baaris töötamist? Reklaamivad Saaremaa vodkat? Valmistuvad jooma? Niivõinaa, nad reklaamivad mainitud alkoholitootja toodet.Samast fotogaleriist saab teada, et pildil vasakpoolseim noormees on Henri Kuus, kes vähemalt telesarjas näitleb 16-aastast noormeest. Me ei tea, kui vana Henri Kuus tegelikult on, täitsa võimalik, et tegemist on täisealise inimesega, kuid ega seda tea ju ka televaataja. Niisiis, mis sõnumit sellest fotost või tulevasest stseenist võib välja lugeda?

Loe pikemalt Reklaamivalve blogist

Rubriigid: Reklaamivalve, sildid: , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud